I.P. IAS Gunnar Due Gundersen
Adresa-or.Soroca, str. Mihail Kogălniceanu, nr.9
tel. +373 69 952 221
E-mail- liliana@ias.md
web- www.ias.md
Administrator- Liliana BABĂRĂ

 

 

 

 

Incubatorul de Afaceri din Soroca

Incubatorul de Afaceri din Soroca este o instituţie publică, un centru de business, care oferă susţinere permanentă antreprenorilor din regiune, pentru ca aceştia să-şi dezvolte afacerile, să creeze constant noi locuri de muncă, ceea ce va duce, inevitabil, la creşterea semnificativă şi durabilă a nivelului de trai al populaţiei din Soroca.
Incubatorul de afaceri din Soroca şi-a propus să devină un factor important de decizie în regiune, un centru de instruire şi consultanţă permanentă, de analiză şi expertiză, oferind servicii atât pentru mediul antreprenorial, pentru cel financiar, cât şi pentru autorităţile publice din regiune.

Misiunea Incubatorului de Afaceri din Soroca

Incubatorul de Afaceri din Soroca susţine antreprenorii începători din regiune, le oferă rezidenţilor săi, în mod gratuit, instruire în domeniile de maxim interes pentru activitatea practică a antreprenorilor, consultanţă în rezolvarea problemelor cu care aceştia se confruntă şi le pune la dispoziţie infrastructura de care dispune, pentru dezvoltarea mai bună a afacerii lor.

Obiective strategice ale Incubatorului

Pentru a-şi realiza misiunea, Incubatorul de Afaceri din Soroca şi-a stabilit următoarele obiective:

  • Să creeze, să menţină şi să dezvolte un mediu de afaceri în care fiecare antreprenor va avea un cuvânt de spus, în care va găsi mai uşor parteneri de business, clienţi şi consultanţă specializată.
  • Să promoveze şi să susţină punerea în aplicare a ideilor de afaceri inovaţionale pentru regiune.
  • Să promoveze şi să susţină iniţiativele antreprenoriale ale tinerilor, prin punerea la dispoziţia lor a setului complet de servicii disponibile.
  • Să promoveze şi să susţină iniţiativele antreprenoriale ale femeilor şi fetelor din regiune, pentru a preveni plecarea acestora peste hotare, ceea ce, pe termen lung, va preveni scăderea natalităţii.
  • Să contribuie la creşterea numărului de locuri de muncă, ceea ce va duce la creşterea economică în regiune.